Υπηρεσίες τήρησης ισοζυγίων ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Βάσει της κείμενης νομοθεσίας, υπάρχει απαίτηση για την τήρηση ισοζυγίων για ορισμένες επιχειρήσεις πώλησης κρέατος, γάλακτος και αυγών.

Στα πλαίσια αυτά, η εταιρία μας, μπορεί να παρίσταται στους ελέγχους της δημόσιας αρχής για τον έλεγχο των ισοζυγίων, για λογαριασμό των πελατών της, καθώς επίσης και να ενημερώνει τους πελάτες της για τις ειδικές περιπτώσεις βάσει των οποίων μπορεί να εξαιρούνται από τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Επιπλέον, με το εξειδικευμένο της προσωπικό η εταιρία μας, μπορεί να υποστηρίξει την τήρηση των ισοζυγίων, σε όλους τους τομείς τροφίμων που απαιτείται (κρέας, γάλα, αυγά) εξασφαλίζοντας τη νομιμότητα της επιχείρησης σας.

Επιπρόσθετα, μπορεί να παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη για την τήρηση των ισοζυγίων από την ίδια την εταιρία εκπαιδεύοντας το προσωπικό της για το σκοπό αυτό.

Σύμβουλοι Ασφάλειας & Ποιότητας Τροφίμων

FOOD EXPERTS

Μια εταιρία πολυεπίπεδης δραστηριότητας στη Βιομηχανία Τροφίμων, με δεκαετή εμπειρία στο χώρο, που παρέχει υπηρεσίες στην Ασφάλεια των Τροφίμων, τόσο σε μελετητικό όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο.

Food Experts

Αλέκου Παναγούλη 28, 14231 Νέα Ιωνία, Αθήνα

Τελευταία νέα

Newsletter

Εγγραφείτε για άμεση ενημέρωση

© Copyright 2017 Food Experts Σύμβουλοι Ασφάλειας Τροφίμων. Ανάπτυξη εφαρμογής & φιλοξενία IMPRESSI.